见呢间店好似有啲历史,但又冇人帮衬,拍蚊咁样,好奇之下就买来试吓咩味。肠粉$10:价钱中规中矩,不过质素极度劣质!肠粉主要系食酱汁,同埋睇吓啲肠粉够唔够滑。呢间肠粉唔会太粉,但都唔太滑,肠粉唔剪开,有啲冇断开就好长,会容易弹晒啲汁攞件衫!酱汁味道最恐怖,究竟系过期定系放得太耐?有好大阵街市猪肉档𠮶阵猪腥味,猪馊味咁,我食到少少想反胃⋯我系真心,冇作大⋯我哋推测,佢哋嘅麻酱上面劲多油,店主系咪去街市问人哋攞唔要嘅猪肥膏用?定系附近烧味店拎咗人哋烧味滴落嚟𠮶啲油用?系一阵猪腥臭味⋯⋯烧卖$10:份量中规中矩,5粒,真系好普通𠮶种烧卖,唔算好食,但唔系难食。肠粉真系我哋几个人都食唔到⋯

肠粉真系我哋几个人都食唔到⋯