2019-09-01 427 浏览
食肠粉就最钟意就系食到皮薄馅靓嘅有馅肠啦,咁先系令人满意既上品架嘛, 如果唔系我做咩唔食斋肠呢?!唔系Hard Sell, 巧手制作既肠粉真系巧手之作,既馅料好丰满,一条肠粉有4至5 只虾,一咬落去已经食到大虾,真系每一啖都系肠粉粉既米香加埋虾肉鲜味, 名乎其实鲜虾肠。生姜烧豚肉夹馍$19生姜烧豚肉都系呢十年黎兴起既野食,通常都会用上猪腩肉切片做, 用酱汁煮好再炒, 加上锅气, 滋味无穷!巧手制作既豚肉比较厚切, 干争争既感觉。用质感好似馒头一样既包夹著牛豚肉, 汁料索左入包面, 夹著豚肉食, 美味可口, 令人想大啖大啖咁食左佢。 有少少生姜夹系入边, 爽口得黎带少少辛辣, 好正

生姜烧豚肉夹馍$19