2024-10-21
今日嚟饮午餐同同事一大班人可以嗌好多嘢食今日12:30先嚟,所以佢哋已经ready左唔会好似上次咁慢先上菜,不过人手始终不足,想嗌一壶茶到嗌咗好耐由于而家电子落单嘅关系,所以佢枱面上没有实体Menu,我哋想集中一个人嗌嘢食,但系又想比其他点心大家一齐睇,就问佢拎咗一张,清晰好多!等咗好耐先有小钱财,酸酸甜甜好味手帕青瓜都清新好味叉烧例牌,份量唔算好多因为一嚿好细但系好好味,考得好香,底下有啲黄豆垫住炒饭劲快上枱,啲饭给干身,唔会好油仲有好多虾火廿今日个牛杂感觉细瞓咗,同埋一旧牛肺都冇,上次都系冇嘅?今次主要系牛肚同埋大大嚿萝卜,份量比较少。奶皇包个皮松软,留心嘅咸潮正热辣辣食。虾饺鄙薄馅靓唔错,不过个皮嘅烟靭有啲唔够我劲钟意食呢度嘅靓预测!真材实料又弹牙好清新,又唔会捞左肥猪游油鸡都好好味,但系感觉呢度嘅嘢比较细件 Wasabi手撕鸡几特别 几匀循嘅Wasabi味又唔会好辣整体而言环境好,食物质素高,只系局部食物冇咁好 好似佢个奇怪咖喱味水煮鱼😂😂我哋唔系好识欣赏常餐最好味最欣赏系 肠粉,因为鄙薄馅靓如图所见晶莹剔透㗎 !而且好烟韧 超赞