2019-09-25 1412 浏览
早两日同老婆同埋个仔行过宝哥味馆,之前睇过食评,都有啲负面,但系见到有放题火锅,两个大人加埋都系$476加埋个仔收$88都好似好抵食㖞,两个钟头乜都够,胆粗粗入去试一试,呃晒我都系五百零蚊姐,入到去又有牛肉餐又有海鲜餐,都算解释清楚问我食过未,食落又几好食㖞,相对出边放题咁嘅价钱真系揾唔到有咁嘅放题食物质素,简单啲讲抵食,可能唔够伙计,有时叫嘢饮会等耐少少,跟住见到有牛峰这个东西就叫了一碟试一试,额外俾钱㗎,原来都几爽口唔系肥膏,有时俾个外表影响到,几十蚊都抵食,唔记得讲仲冇+1添放题,我就叫了海鲜餐啲𧎚仲郁,都新鲜,总括来讲都叫合格啦可以再食,不过如果老板见到这个食评下次上饮品可以快少少,唔该!
2019-09-23