2023-11-09 137 浏览
「龙城冰室」今日嚟到旺角呢间冰室其实晚晚收工经过都见到好多人排,今日本身谂住同屋企人嚟hea食,点知有惊喜㖞!1️⃣蜜椒薯仔牛柳粒估唔到茶记都有啲大排档嘅镬气🤣啲薯仔切粒走油之后有层脆皮~加埋啲黑椒同蜜糖好惹味!牛柳粒肉质都OK,几有诚意!2️⃣虾酱通菜炒牛肉鲜鱿贪心嘅我拣咗炒牛肉鲜鱿,大满足🤣炒得靓仔唔会水汪汪!鲜鱿都几爽脆!3️⃣招牌盐焗鸡拼沙姜猪手粒饭呢度除咗有烧味之外,仲有盐焗鸡!呢个系是日晚餐,所以包埋餐汤餐饮,抵食之选~个盐焗鸡,我第二日收工经过都外卖咗半只返屋企加𩠌😋✨⭐️🌟值得一提嘅系呢度嘅伙计都好亲切,唔会好似平时茶餐厅有时会遇到啲冇礼貌粗声粗气嘅员工,加上坐得舒服食物质素又唔错,睇嚟都可以成为我屋企嘅饭堂😘
「龙城冰室」

1️⃣蜜椒薯仔牛柳粒