搬离荃湾前to-eat list其中一间餐厅就系转角见🥺🍔呢间真系闲日嚟都要排队等位,今次等得耐少少,大概20分钟🤔🍔 蘑菇牛堡 $58🍔 沙爹鸡堡 $52今次我难得试下食沙爹鸡堡🔥出面就算有鸡堡都唔见有沙爹酱呢个组合,沙爹酱有少少花生粒好香口,鸡扒超大块又嫩滑,加埋熟洋葱做配料,极度开胃,好欣赏呢个咁新颖嘅配搭🤤面包一如既往地烘得松脆,真系完胜连锁快餐店嘅面包😎🍟 芝士薯条 $38只不过芝士薯条相对之下完全冇惊喜,净系上面洒咗芝士粒同用火枪烧咗面层浸芝士。佢个兜咁高咁窄,换言之下面啲薯条根本沾唔到芝士,同食普通薯条冇乜分别,有点失望😰不过佢薯条的确粗幼适中,热辣辣几好食,建议净系叫普通薯条就够了🤭

🍔 蘑菇牛堡 $58
🍔 沙爹鸡堡 $52