2020-05-29 944 浏览
话说之前早 12 日订好嘅餐厅喺我用餐当日下午 3 时打嚟话佢哋 full booking 所以招呼唔到我哋,于是临时临急要揾过间餐厅,好好彩比我揾正呢间,坐得舒服又无限时又好味 👍👍👍等齐人都坐咗半个钟,侍应无催促我哋点餐。人齐叫好食物,先上大蚬,好香好好味,大家都赞口不绝,跟住上沙律,菜新鲜带子又唔会煎到好老。然后上烩饭同阔条面,两个味道各自出色,鹅肝够香口,黑松露菌饭中和返啲油腻感 😋 parma ham 不太咸,配濶条面刚刚好。最后 2 个主菜要等耐啲,但倾吓讲吓好快就到,德国猪手好正,仲配埋蜜糖点,皮又脆口,无得输,猪仔骨干身咗啲,唯一比较逊色的。整体嚟讲,食物美味,招呼有礼貌,坐得舒服,有机会可以再帮衬 🌼🌼

白酒煮蚬
北海道带子沙律