2019-04-25 172 浏览
香港开左喜茶都一段时间,我终于去左饮。虽然已经系大陆饮左次,不过试下香港出左有咩分别都好,因为我成日都觉得其他地方引入黎香港既餐厅,质素系会差左几多下。戈阵我地夜晚10点几到去,虽然唔系话多到要排到出门口出面,不过系临收铺尼啲时间黎讲都真系几多人,果然大家都系仲贪紧新鲜。排左几分钟就叫左杯轻芝士金凤茶王,然后过左阵就见到怇开始截龙,仲落左半闸,好彩早到左啲啲姐。不过等就真系一定等左成20分钟有多,仲要见到前前后后既号码都有得拎,但我戈杯就仲未有,不过原来过左阵发现系因为太多单太多野饮,啲员工搞错左杯野,所以先等左咁耐,好彩杯野冇溶晒冰先拎到手姐,哈哈。不过重点系杯野都系好饮既,咁多人排,又临收铺,个质素算系唔错阿。
轻芝士金凤茶王
2019-04-15
$40 (其他)
轻芝士金凤茶王