餐厅: 紅城冰室
资讯:

2022-04-20 4911 浏览
行行吓谂起少少野,oh!原来我肚饿!咁就入去食一餐啦!虽然选择就唔系话系好多,但系都唔错嘅!至少有午餐啦!今次就叫咗个照烧鸡扒仲有只吉列虾!之后就配咗个薯菜!仲有汤送!算系咁啦!个汤就真系有啲淡,虽然就好多材料!但系仍然可以接受!主菜啦!如果多啲汁就会更加好啦!肉嘅质地都比较普通!有啲根周边就比较难切开嘅,肉都算滑嘅,唔会孩到好似擦子胶咁!但系刚刚熟,如果再加上熟多少少会更好!至于只炸虾都唔错嘅,炸得都脆口嘅!饮品我叫咗冻柠茶,茶底都唔错嘅!唔会太苦涩!可以合格!

饮品我叫咗冻柠茶,茶底都唔错嘅!唔会太苦涩!可以合格!
2022-04-14
午餐