2015-11-23
相信喺湾仔工作过嘅朋友,都知道Lunch时间在湾仔要揾嘢食真系有啲难度,所以当日放假的我14:00先出动(任我拣) 门口大大只字写住,几十蚊食到半自助餐,一试之下,出奇地好,牛排一定足8oz仲要系好食𠮶只(够晒"林"), 这件牛排无咩肉汁, 就系无肉汁我先至LIKE (因为肉汁咪啫系血)加埋伴个黑椒汁ONSIDE【超正】,我朋友就点咗个Pizza份量十足,最特别系PIZZA个酱,个个食PIZZA都食蕃茄酱(这里是用千岛酱啰)真系绝配加埋焗至金黄色的芝士包埋个Salad吧。。。令到几年无写食评嘅我都要写一写 。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。呀……仲有呀,埋单𠮶阵个侍应比咗张收据我,叫我下次黎show呢张嘢(有9折)我一定会再黎啰
我一定会再黎啰
题外话/补充资料:
侍应比咗张收据我,叫我下次黎show收据(有9折)
只限星期一至四(收据有9折)