系天水围有间可以食大阪烧,专程过黎试试。可以住轻铁到湿地公园站,行2分钟就到。装修简洁,可于门口有自助售卖机,可8达通或信用卡付款,如要付现金需于到柜台落单。似快餐点形式的日式餐厅,台面有写人手不足可以门口,自助售卖机。由职员态度差,问一答一语气唔想答你咁款。想付现金关系,企左系度抬头望个电子牌,一轮原来有个餐牌。笑左。点餐时叫了个冲绳黑糖珍珠奶茶,职员问要咩茶底,由于当时系无俾餐牌,自然就问有咩啦,一手递过黎眼尾都唔望你,你自己揾啦,好喇咁要个茉莉绿茶底啦,仲问咩绿茶,睇完个几款茶底都系得一款绿茶😅, 我唔系系度做嫁,可能个餐牌系其他页到有其他款我唔知啦。佢当我熟晒啲野咁。人呢有时好衰既,又要闹又要系度食。但我真心想食大阪烧先过黎,就算服务咁差都想试下。冲绳黑糖珍珠奶茶,茉莉绿茶,茶底香唔错。美式咖啡,可以火炙芝士海鲜大阪烧,芝士味浓郁鳗鱼滑蛋丼,鳗鱼都几一条,多汁都不错。份量不会太大份,因此可以作早餐或下午茶。食物质素还可以,都会想再食但服务就差了。明白形式同一般餐厅不同,但面对客人查询时都不应有此 不愿答,唔耐烦既态度。如想再食或有兴趣试的朋友建议:1:首选用自助机购买 (可信用
系天水围有间可以食大阪烧,专程过黎试试。
可以住轻铁到湿地公园站,行2分钟就到。

职员态度差,问一答一语气唔想答你咁款。

冲绳黑糖珍珠奶茶,茉莉绿茶,茶底香唔错。
美式咖啡,可以
火炙芝士海鲜大阪烧,芝士味浓郁
鳗鱼滑蛋丼,鳗鱼都几一条,多汁都不错。

份量不会太大份,因此可以作早餐或下午茶。

食物质素还可以,都会想再食但服务就差了。

如想再食或有兴趣试的朋友建议:
1:首选用自助机购买 (可信用卡,8达通)
2:如需餐牌要自己主动问。
3:然后等叫号码。
2024-04-04