2024-02-02
♡ 🌿自家天然茶饮店|圆贝 ♡-圆贝嘅所有产品都系采用自家制作嘅食材标榜着素食 天然为主💁🏻♀️ 就连糖都用无花果糖、黑蜜糖等等~ 务求令客人【食得健康 饮得健康】佢哋亦都有生酮饮品 🥤低糖 低卡 更健康- ♡ 蓝天白云 ♡ $48呢杯嘢饮打卡真系必点~ 佢其实系杨枝甘露嚟嘅😛 入面有燕麦腰果奶入面有芒果、百香果、柚子、蝶豆花奇亚籽啫喱等等 ~ 真系健康咁饮杨枝甘露😛-♡ 非常可仁 ♡ $46呢杯系低卡酮糖嘅朱古力。同样都系用燕麦奶、仲有朱古力米盖同朱古力碎碎制成。底部仲一粒粒炭黑珍珠,好烟靭。-♡ 红丝绒麻糬曲奇 🍪♡ +$24曲奇我比较少食红丝绒 呢度嘅红丝绒明显系用天然材料制成 入面有黑朱古力同麻糬 ~ 劲正🥰-♡ 芝芝洋葱 ♡ $28 而家【全日芝味】 只要+$28 就可以享有一款爆芝素批 我就拣咗芝芝洋葱🧅 真系爆满芝士味 但系一啲都唔腻 😋-❥#⇢店铺资料:圆贝 (MOKO新世纪广场) (旺角)旺角太子道西193号MOKO新世纪广场MTR楼M31号舖## 🔍寻找同区美食📍➾ #矿泥黄X旺角-#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie
圆贝嘅所有产品都系采用自家制作嘅食材
标榜着素食 天然为主💁🏻♀️
就连糖都用无花果糖、黑蜜糖等等~
务求令客人【食得健康 饮得健康】
佢哋亦都有生酮饮品 🥤
低糖 低卡 更健康
♡ 蓝天白云 ♡ $48
呢杯嘢饮打卡真系必点~
佢其实系杨枝甘露嚟嘅😛
入面有燕麦腰果奶
♡ 非常可仁 ♡ $46
呢杯系低卡酮糖嘅朱古力。
♡ 红丝绒麻糬曲奇 🍪♡ +$24
我就拣咗芝芝洋葱🧅
真系爆满芝士味 但系一啲都唔腻 😋
❥
⇢店铺资料:
圆贝 (MOKO新世纪广场) (旺角)
旺角太子道西193号MOKO新世纪广场MTR楼M31号舖
🔍寻找同区美食📍
➾ #矿泥黄X旺角
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去处 #香港小店 #相机食先 #手机食先#拍拖好去处
#香港美食地图#香港美食指南