2014-06-30
同友人去完唱k,就紧系要揾食啦去左自家乌冬都等左30分钟临入去既时候先知到左宵夜时段每位最低消费$88个下shock左,9点咋wor,宵夜??但都9点,贵时揾过第二间,就入左去可能太耐冇食过呢间order转晒,要自己用ipad点呢个系蕃茄牛肉udon,先至$46,点凑够$88而食得晒系一门学问d udon岩岩好,唔太硬,同埋睇得出系自家制,d udon cut问睇系方形的,而唔系圆形味都ok吉列猪curry udon, 因为个汁食完会好流同好饱豚肉虾汤udon,个汤底都唔系话好特别mango蟹子salad($24),d青瓜食落去布少少腥味,可能系d蟹子既问题,d mango过熟,但其他呢个配搭系好普通,份量一般,唔算太多,纯粹系谂住叫够$88三文鱼 d纹理都ok,唔会太薄($6each)埋单时我地唔够每人$88,差少少,因为加一方面原来有d唔驶加一,但个经理都冇企硬话每人要比$88呢餐真系食丁我超饱,有友人饱到食唔晒,但d手卷系呢个时段系抵既,不过惊食唔到所以我冇叫到其实d野食系ok既,但要叫$88野真系有难度
去左自家乌冬都等左30分钟
临入去既时候先知到左宵夜时段
每位最低消费$88
个下shock左,
9点咋wor,宵夜??
但都9点,贵时揾过第二间,就入左去
可能太耐冇食过呢间
order转晒,要自己用ipad点 呢个系蕃茄牛肉udon,先至$46,点凑够$88而食得晒系一门学问
味都ok 吉列猪curry udon, 因为个汁食完会好流同好饱 豚肉虾汤udon,个汤底都唔系话好特别 mango蟹子salad($24),d青瓜食落去布少少腥味,可能系d蟹子既问题,d mango过熟,但其他呢个配搭系好普通,份量一般,唔算太多,纯粹系谂住叫够$88 三文鱼 d纹理都ok,唔会太薄($6each)
其实d野食系ok既,但要叫$88野真系有难度