餐厅: Cupping Room
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
如果问我最适合静静地坐低做嘢氛围又好又干净 但又唔驶去工厂大厦可以系大商场揾到嘅好地方绝对就系呢间屯门 Cupping Room!屯门店有室内及自然采光两个区域采取自然光的区域是属于与商场共用空间室内则以木系纯白色作为主调用上米色水磨石作为地板配上深浅色相间嘅啡色砖墙以及木系家私远望都好有 Cupping Room 嘅风格整体感觉更柔和舒适配上 Hi-fi 音乐真系好适合做野或者同伴侣朋友静静地食餐饭☞ 意粉法式红酒烩牛面扁意粉 𝗕𝗿𝗮𝗶𝘀𝗲𝗱 𝗕𝗲𝗲𝗳 𝗖𝗵𝗲𝗲𝗸 𝗟𝗶𝗻𝗴𝘂𝗶𝗻𝗲 $158牛面颊非常软腍 入口香口弹牙果然系招牌主打 配上口感烟靭嘅扁意粉挂汁开胃 必点!☞ 提拉米苏 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 $148+$20 云呢拿雪糕 𝘝𝘢𝘯𝘪𝘭𝘢 𝘐𝘤𝘦 𝘊𝘳𝘦𝘢𝘮呢款同普通 Tiramisu 唔同系用 deconstructed 嘅 presentationLady Finger 同 Jelly 都充满住由 Cupping Room 出品烘焙嘅 Espresso雪糕下嘅蛋糕(?)非常好味道作为一餐嘅收尾真系 perfecto ෆ˙ᵕ˙ෆ☞ 明太子意粉 𝗠𝗲𝗻𝘁𝗮𝗶𝗸𝗼 𝗦𝗽𝗮𝗴𝗵𝗲𝘁𝘁
如果问我最适合静静地坐低做嘢
氛围又好又干净 但又唔驶去工厂大厦
可以系大商场揾到嘅好地方
绝对就系呢间屯门 Cupping Room!

屯门店有室内及自然采光两个区域
真系好适合做野或者同伴侣朋友静静地食餐饭

意粉法式红酒烩牛面扁意粉

牛面颊非常软腍 入口香口弹牙
果然系招牌主打 配上口感烟靭嘅扁意粉
挂汁开胃 必点!

☞ 提拉米苏 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 $148
+$20 云呢拿雪糕 𝘝𝘢𝘯𝘪𝘭𝘢 𝘐𝘤𝘦 𝘊𝘳𝘦𝘢𝘮
Tiramisu

呢款同普通 Tiramisu 唔同
Lady Finger 同 Jelly 都充满住
由 Cupping Room 出品烘焙嘅 Espresso
雪糕下嘅蛋糕(?)非常好味道
作为一餐嘅收尾真系 perfecto ෆ˙ᵕ˙ෆ

☞ 明太子意粉 𝗠𝗲𝗻𝘁𝗮𝗶𝗸𝗼 𝗦𝗽𝗮𝗴𝗵𝗲𝘁𝘁𝗶 $118
☞ 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲 (𝗥) $41
Latte