呢间鲷鱼浓汤粉丝已经系葵广必食人气店铺!见到好多人介绍,人流又超多,Bellyjai即刻黎试试佢。佢地系用自己研究几年、需要慢煮六小时嘅宇治酸辣酱加上浓汤🌶️🌶️制造出令人一试难忘嘅味道🤤食完辣辣嘅粉丝后即刻去隔离饮番杯桃胶饮品解辣🍼简直系完美嘅一餐❗️————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣▪️宇治鲷鱼浓汤粉丝 $50有唔同辣度选择,我地叫左三个辣椒嘅人类辣🌶️🌶️🌶️即使好重辣味都盖唔住鲷鱼浓汤嘅香味🐟加上辣椒酱嘅酸辣感,好开胃!而上面仲铺住大大块嘅无骨鲷鱼片,唔鞋之余仲要几弹牙,粉丝都好索汤嘅味道🥹加上娃娃菜食到最后可以连汤都饮埋添,大大推荐❗️

▪️宇治鲷鱼浓汤粉丝 $50