2022-10-09
之前食过呢间burger店既lunch set好抵食今次黎食dinner虽然冇套餐但系都唔贵😚店内座位唔多,系外面有个Food court 就有好多位置可以坐低慢慢食😚 ♡ 经典之堡 $60|材料:手打牛肉、生菜、蕃茄、车打芝士 配秘制moo moo酱 ♡ 滋味鸡堡 $60|材料:鸡肉、生菜、蕃茄、车打芝士 配香辣mayo酱.佢既面包系由本地工场自制🍔 不含任何防腐剂同添加剂,食落好蓬松同松软~面包烤烘过同落左牛油,有小小脆同牛油香味~.黎到点可以唔试下个招牌burger😆 手打牛肉都算厚身同埋有肉汁,加埋秘制moo moo酱汁令更加好味;.鸡肉好大旧好嫩滑,个人觉得香辣mayo酱唔辣普通人都会食到😆♡ 洋葱圈 $39♡ 爆谷鸡粒 $42见佢小食都几大份忍唔住叫左洋葱圈同爆谷鸡粒✨洋葱圈上到黎唔算好热但份量好多,食落好脆口;爆谷鸡粒有麻辣嘅调味粉🥰咸辣咸辣岩送啤酒,好惹味🍻==================MOO MOO (观塘)观塘巧明街94-96号鸿图中心地下1A号舖 ==================
♡ 经典之堡 $60
♡ 滋味鸡堡 $60
|材料:鸡肉、生菜、蕃茄、车打芝士 配香辣mayo酱
♡ 洋葱圈 $39
♡ 爆谷鸡粒 $42
==================
MOO MOO (观塘)
观塘巧明街94-96号鸿图中心地下1A号舖
==================