2024-06-07
Double cheese and beef set $85 由绞肉至肉球全自家出品100%美国牛再加上自家制汉堡酱的确几好味🤤,有别于平时汉堡酱,用咗少少炸洋葱🧅去造成个酱汁非常惹味,比起用生洋葱更加可以突出到牛肉嘅Juicy,牛肉完全冇根,肉质非常松软,食完Double都唔觉得好腻,成个包嘅size唔算特别大,所以一个女仔食晒成个Double绝对冇问题🙂↔️ w/细薯条🍟 落咗几种调味粉,有少少芝士粉同辣味,都几惹味 Hot Dog Set $65 热狗有明显烘热过,酱汁同肠仔冇乜特别,但因为新鲜制作,所以都好好味(会推荐牛肉汉堡多啲) w/洋葱圈 炸粉唔会太厚,食到洋葱嘅甜味芒果沙冰 用咗新鲜嘅芒果去做非常之甜,夏天踩完单车饮一流 开心果椰汁沙冰 系special,椰汁味会比较重开心果味比较淡啲,但饮落好清新,第一次试呢两只嘅配合,估唔到都几match
w/细薯条🍟 落咗几种调味粉,有少少芝士粉同辣味,都几惹味
w/洋葱圈 炸粉唔会太厚,食到洋葱嘅甜味
芒果沙冰
用咗新鲜嘅芒果去做非常之甜,夏天踩完单车饮一流
开心果椰汁沙冰