2023-01-09 1254 浏览
今日边行边谂要食咩,不知不觉行左去骏业街,记得之前去左骏业街熟食市场到食左个花胶鸡汤饭好高质,既然行到黎呢边就一于去返呢间到食😎记得有次去到关左门,第二日再我哋再过去食😂😂😂.餐厅主打自家浓汤饭亦有肉骨茶,平时饭点都几多人等位,堂食四人以上要提早一日订座,而外卖既话要早一日预订。餐厅只开平日,每日只开三个钟,所以要食既朋友要留意住时间.餐厅有一个神秘餐叫估你唔到之木屋仔暗黑料理,本身想试下可惜个日老板话呢个餐今日无哂🥹而外卖餐亦有个神秘餐,叫做颓到唔颓之木屋仔粮尾恩物:废老炮制中伏料理😂听个名好正,有无朋友会外卖然后话我知系咩饭😂😂😂.花胶鲍鱼墨滑鸡汤配饭 $70鲍鱼鲜甜,鸡肉嫩滑,墨鱼滑弹牙,鸡汤味唔算好浓,饮得出系无味精.花胶鸡肶汤配饭 $70鸡肶嫩滑又大只,鸡汤味唔算好浓带有少少金华火腿既咸香味,饮得出系无味精

花胶鲍鱼墨滑鸡汤配饭 $70

花胶鸡肶汤配饭 $70