2018-10-06 86 浏览
去搭车嘅时候经过依间野饮舖装潢几靓,入到去先发现同之前葵广同名先知原来同一间黎😳,仲有得堂食就谂住同朋友食下甜品先走😍.自家芋圆 $38超大碗🤤 仲要劲多料(有仙草,三种芋圆,水果星球,椰糖珍珠)估唔到好有惊喜,芋圆地瓜好够味道😍唔似一般既纯咬面团🤥 而且个水果星球入面系大菜糕夹杂住一大旧火龙果,而且仲有芒果😆 食到满满既芋圆之余仲食到水果味,仲比佐劲多珍珠,有椰糖味烟烟unun,食落去有甜蜜味😍 珍珠控表示超满足😚.恐龙遇上喷火龙 $28 (红肉火龙果,苹果,香蕉)Smoothies 种类劲多😍 不过10点就无架啦~ 全部都系用水果打既奶昔😚 等紧嘅时候一路听到鲜榨水果嘅声就知道有几新鲜🙈 一饮落口真系充满水果味,开头一饮落去就饮到火龙果味,之后苹果同香蕉味慢慢渗出嚟,感觉好清新。.黑老大 $26(芝士奶盖黑糖珍珠鲜奶)同芋圆配搭买所以+$15😆 黑糖珍奶控又点可以错过😍 当然无失望 真系有满满既黑糖味之余,啲奶饮落仲唔似普通牛奶味😆.总结,一个好舒适比朋友食完野倾下计既地方,同埋其实都好多打卡位哈哈🙈店员服务态度都好好😚 果昔每杯仲有写明唔同功效😍 同埋每杯既名都好特别好有心思 原

自家芋圆 $38
自家芋圆

恐龙遇上喷火龙 $28 (红肉火龙果,苹果,香蕉)
恐龙遇上喷火龙

黑老大 $26(芝士奶盖黑糖珍珠鲜奶)
黑老大

总结,一个好舒适比朋友食完野倾下计既地方,同埋其实都好多打卡位哈哈🙈店员服务态度都好好😚 果昔每杯仲有写明唔同功效😍 同埋每杯既名都好特别好有心思 原来外送仲会有个手抽位好靓😚我地走既时候先发现门口有电视机介绍珍珠制作真系一手一脚自家制😚 性价比高,又一诚意小店👍🏻
自家芋圆
恐龙遇上喷火龙