2018-09-27
今日约左个好耐冇见既friend食饭记得好耐之前嚟过呢间餐厅 觉得环境几好又舒服 好适合倾计就拣左嚟呢度啦因为我今日食左下午茶 所以唔系好肚饿 所以唔算叫左好多野食坐低冇几耐Waiter就先上左d薄脆俾我地比起普通面包其实我更加钟意薄脆 好香口而且好重橄榄味冇几耐之后就已经上第一道菜啦自家手造牛肉丸配义大利松子仁及提子干 $88牛肉丸唔会有雪藏味 而且好重牛肉既味道食落好有口感 唔会有根或者唔会好硬其实味道已经够浓 d汁都系配搭下d味食落感觉到系自家制既味道 唔错Pizza Margherita $138我好钟意食薄身既Pizza因为咁先回够脆呢度既Pizza完全满足到我就算中间有好多番茄酱 都唔会搞到个pizza好淋 而且个边系十分脆番茄酱带果蓉 味道好鲜甜 唔会得酸味芝士分类好够 简单配合埋番茄酱已经系好好味既一款pizzaCarbonara $168呢度既Carbonara味道既特别 因为加入左新鲜蒜片 佢都有几重既蒜味 Carbonara整得够杰身 creamy得嚟 酸味balance左流既感觉 所以好快就俾我食晒啦我见佢依家仲有个黑松露promotion5-7pm有得任饮Bu
因为我今日食左下午茶 所以唔系好肚饿 所以唔算叫左好多野食
呢度既Carbonara味道既特别
因为加入左新鲜蒜片 佢都有几重既蒜味
我见佢依家仲有个黑松露promotion
5-7pm有得任饮Bubbles同埋叫黑松露既食品
我系个超级黑松露爱好者 但嚟到餐厅已经6:30pm 所以只好放弃