2024-03-18 452 浏览
芋圆屋🍡爆脆芒果西米露 🥭 $45芒果嘅甜品点都唔会输,今次呢一碗芒果甜品嘅配料就包括芒果粒、西米脆脆、芒果爆爆珠、芒果沙冰🍧,其中我特别钟意佢有西米脆脆,令到成碗糖水增添咗唔少口感!寒冰爱芒💛$45另外我哋都仲嗌咗另一碗芒果甜品,配料就包括芒果粒、爱玉冻、芒果椰果、芒果沙冰,值得一提嘅系佢哋嘅芒果真系原只切出嚟,即刻切即刻用,而且唔会浸糖水,真正真材实料!🥰🥰绿茶控🍵$48如果你系绿茶控,千祈唔可以错过呢个!佢系我食过最出色嘅绿茶芋圆 同埋 绿茶冻💚碗入面嘅材料包括有自家制绿茶芋圆、绿茶冻、桂花冻、迷你麻糬、仙草冻、椰汁同埋花奶!佢哋嘅绿茶芋圆咬落去有香浓嘅绿茶味之余,仲非常有咬口!至绿茶冻大部份舖头一系就冇味,一系就有苦涩味,而呢一间就真系可以做到啱啱好嘅平衡!🉐🉐🉐我会话呢个系嚟到一定要试吓嘅嘢食!✅✅香浓紫薯珍珠鲜奶🍠$35老板娘话佢哋系用真正嘅紫薯即刻整出嚟,难怪饮落真系有浓郁嘅紫薯香味!🥰30士多烧卖(12粒)$25本来只系因为肚饿,所以想嗌烧卖,估唔到呢度嘅烧卖异常地出色,烧卖唔会蒸到淋晒,而且佢哋嘅辣油非常惹味!推荐推荐✅✅
芋圆屋🍡

爆脆芒果西米露 🥭 $45