2023-06-23
自家饲养牧场🐮牛肉汉堡🍔N+ Burger ʕ๑'ㅅ'๑ʔ‧˚ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ湾仔新店💚100%全天然优质安格斯牛肉汉堡🐂自家制酸种面包 & 自家制新鲜酱汁 汉堡包店✨🐮经典汉堡🌟单点💲7️⃣5️⃣食汉堡包梗系要试吓佢个经典款啦( •̀ᴗ•́ ) ̖́-自家制面包都几松软 唔会干争争咁~有▪️洋葱▫️蕃茄▪️青瓜▫️生菜等等配料 超级丰富💕佢仲有加到酸瓜 味道啱啱好 令到个包更清新!汉堡配咗4安士安格斯牛腩肉 咬落劲juicy(♥ω♥*)佢地有自家牧场养育牛牛🐮全天然安格斯牛肉肉质特别出色!🌿意式香草沙沙酱汉堡🌟单点💲1️⃣1️⃣5️⃣沙沙酱感觉好似健康啲就嗌咗呢个试吓(๑•̀ㅂ•́)و✧佢呢款嘅包同经典款系唔同嘅 系酸种包嚟!酸种包外皮烘至少少脆 呢款包就干身少少 但又唔会好似法包咁硬 连配料一齐食都唔会dry~配料方面就有▪️黄椒莎莎▫️生菜▪️翠玉瓜▫️芝士🧀️汉堡排用咗6安士安格斯牛腩肉 好有牛味~沙沙酱酸酸甜甜咁好开胃 好快就食晒成个ჱ̒⸝⸝•̀֊•́⸝⸝)🍟脆薯条/脆薯角🌟转套餐💲5️⃣5️⃣无论系薯条定系薯角都好多(´๑•_•๑)!薯条同薯角系偏厚实 而且做到外脆内软 好有口感!不过有部份薯条就炸
ʕ๑'ㅅ'๑ʔ‧˚ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ
湾仔新店💚100%全天然优质安格斯牛肉汉堡🐂
自家制酸种面包 & 自家制新鲜酱汁 汉堡包店✨
🐮经典汉堡🌟单点💲7️⃣5️⃣
食汉堡包梗系要试吓佢个经典款啦( •̀ᴗ•́ ) ̖́-
自家制面包都几松软 唔会干争争咁~
有▪️洋葱▫️蕃茄▪️青瓜▫️生菜等等配料 超级丰富💕
佢仲有加到酸瓜 味道啱啱好 令到个包更清新!
汉堡配咗4安士安格斯牛腩肉 咬落劲juicy(♥ω♥*)
佢地有自家牧场养育牛牛🐮全天然安格斯牛肉肉质特别出色!
🌿意式香草沙沙酱汉堡🌟单点💲1️⃣1️⃣5️⃣
沙沙酱感觉好似健康啲就嗌咗呢个试吓(๑•̀ㅂ•́)و✧
佢呢款嘅包同经典款系唔同嘅 系酸种包嚟!
酸种包外皮烘至少少脆 呢款包就干身少少
但又唔会好似法包咁硬 连配料一齐食都唔会dry~
配料方面就有▪️黄椒莎莎▫️生菜▪️翠玉瓜▫️芝士🧀️
汉堡排用咗6安士安格斯牛腩肉 好有牛味~
🍟脆薯条/脆薯角🌟转套餐💲5️⃣5️⃣
无论系薯条定系薯角都好多(´๑•_•๑)!
薯条同薯角系偏厚实 而且做到外脆内软 好有口感!
不过有部份薯条就炸得比较㶶少少~
餐厅仲配咗三款自家制酱汁比我哋点
▫️烧烤酱▪️蜜糖芥末酱▫️黑胡椒酱
我就钟意烧烤酱 酸酸甜甜咁 食到停唔到口(๑- ༥ -๑ )
黑胡椒酱就辣辣哋咁 而蜜糖芥末酱就好似沙律酱咁🍯
每一款都各有特色 款款酱都值得试吓!
🥤有气柠檬水/青柠水
两杯汽水都酸酸甜甜 加上有气夏天饮好爽 ~
同时开埋汉堡包食都非常解油腻!
—————————₊♡⁺⋆ ʕ๑'ꇴ'๑ʔ♥︎ ————————
📍 N+ Burger @nplusburger
湾仔汕头街32号地舖