2023-02-10 52 浏览
之前成日听朋友讲呢间Burger好好食,今日终于都试到啦!中午时间去到,可惜户外已经坐满晒人,唯有入去坐。睇到menu 有好多选择,最后我同朋友叫左牛油果酱芝士牛肉汉堡及大烤菇芝士牛肉汉堡餐!系app 到见到仲可以加好多𩠌,有菠萝,酸瓜,烟肉等⋯⋯ 一定可以整到一个自己满意的汉堡包。而且餐仲包一杯饮品,有水果梳打,可乐,咖啡,咖啡包括,朱古力咖啡,焦糖鲜奶咖啡,全部唔使加钱🤣除此之外,我发现佢happy hour 好平,6:00 前$58 真系好难揾🤣下次会再返黎饮等左一阵个包就到,店家好好,帮我哋切开咗个包, 二个人share 二个口味岩岩好,而且我发现个包又大个,又厚,牛油果酱超多,牛肉又厚又多汁,好难一口气食晒,薯条又多! 完全食唔晒