餐厅: 富臨皇宮
资讯:

餐厅: 富臨皇宮
资讯:

2020-08-03 149 浏览
由于疫情严重, 依家只能购买外卖,咁对于我呢啲最憎煮饭嘅人,咁就睇下边度仲有得食 ,见到公司附近呢一间富临做紧48折外卖优惠,咁我就试下啦。而我叫咗以下:北菇海参扣鹅掌煲 呢个北菇海参鹅掌煲,其实你睇佢虽然个饭盒细细,但其实佢都畀足料。 而我最欣赏就系海参,佢都好细心切细细粒方便食,而且个鹅掌亦都炆得好冧同好滑。 用埋佢个淆制嘅汁送饭就真系一流。梅菜扣肉煲: 其实呢一个梅菜扣肉系我自己最钟意食嘅𩠌之一, 因为真系由细食到大, 富临有呢一度菜咁我就试下,咁其实呢一度菜我觉得都冇令我失望,因为佢煮到啲扣肉都炆得好冧,而且啲梅菜可以送到饭,个汁都几好食,所以自己本人觉得唔错,其实如果有堂食嘅话,建议喺𠮶度食堂食。 因为有个煲热辣辣咁食, 更加滋味。瑶柱蛋白炒饭: 当然啦叫咗两个咁好嘅𩠌,就一定要嗌返个饭嚟食,咁其实呢个炒饭我觉得真系抄得唔错,而最主要嘅就系师傅将个饭完全塞满晒落个饭盒度,所以其实呢一个炒饭我觉得真系可以足够两个或三个人食 而且真系唔错,炒到个饭都几干爽, 所以大家可以试下呢度嘅炒饭。最后其实我觉得呢间富临做紧嘅优惠真系几抵食, 因为其实如果喺屋企煮都可能差唔多呢个价钱, 所以

最后其实我觉得呢间富临做紧嘅优惠真系几抵食, 因为其实如果喺屋企煮都可能差唔多呢个价钱, 所以如果大家想出去食下外卖,咁可以试下呢一间酒家, 因为疫情关系,其实点都要支持下一啲食店嘅。