2023-11-10 103 浏览
好鬼死忙〰️但一到食饭〰️一定要令自己放松〰️比时间自己休息〰️来到荃湾如心广场二期2楼206号舖〰️叫做神石烧〰️听闻呢间话好好食〰️有时都听朋友讲食过〰️巧遇神石烧入到去都好好招呼〰️职员带位之后〰️再睇睇餐单〰️好多花款〰️款式多到难以选择〰️夏日限定好想试〰️柠檬塩糀牛舌及牛五花盛合200g $109〰️有两种肉〰️唔洗食一种咁闷〰️呢个份量就够我一人食量〰️估唔到咁样烧仲好食〰️肉质新鲜就唔再讲〰️佢既石烧温度好好〰️好快就熟〰️然后再加调味料〰️超级好食阿〰️烧到差唔多〰️可以叫职员换一换新既石板〰️所以成个过程都系保持到热度〰️再饮埋日式泡菜汤〰️同埋再𩠌白饭〰️今餐好满足而家潮流开始兴用石烧自己烧〰️呢种店舖既肉级数好高〰️同比起出面既单人烧仲更加好食〰️口啤唔错