餐厅: 添好運點心專門店
资讯:

我这篇不是食评。因为无食野就走人。星期五晚上放工揾饭食, 同老婆9点几入到奥海城添好运, 7 成客满。阿经理安排我俩坐61号枱,张枱系加枱,卡位旁边路口加张方枱加两张櫈个种,我俩无所谓,拿拿淋食饱就走既人。坐唔够一分钟,点心都未ORDER,阿姐就掉低碟酥皮叉烧包。我叫住阿姐话唔系我叫架,阿姐就坚持呢张系61号枱,最后阿经理过黎叫阿姐攞碟包去向65号枱阿姐先肯走。唔够两分钟,另一个姐又掉低碟煎酿尖椒。又坚持呢张系61号枱。老婆担心埋单时唔知会计多几多碟点心,所以想换枱坐。阿经理坚持其他空枱唔可以俾我地坐,一定要坐61号枱。OKAY, 走得!上黎OpenRice见到Ying11128既遭遇,相信阿经理一D都唔志在,我谂日中佢都唔知赶几多客走。Ying11128. 我都系第一次写,但我这篇不是食评。哈哈哈!
我这篇不是食评。因为无食野就走人。

2013-04-05