2017-01-11
传说中既Blue Monday!我每个星都会令自己星期一开开心心是日就黎左尖沙咀新开既selfie cafe 终于一试餐厅环境好靓灯光很亮丽!地板颜色跟桌椅配搭也很合适又是一个礼物既选择!如果平时想送礼,可以考虑下tailor made 既野永远最受落初初以为净系食甜品!原来set dinner 都有好多选择仲包埋汤、沙律、饮品主角都未黎,就咁丰富首先上台既系面包面包暖暖地!质地偏硬!但不失烟韧口感巴马火腿蜜瓜沙律 (加HKD 19)最佳既配搭也不令我失望特别赞既系蜜瓜很甜沙律中加了不少醋,因此食到底酸酸地,但十分开胃秘制酱汁烤英国猪仔肋骨 HKD 198猪肋骨是我很喜爱的一个主菜首先讲配菜,翠玉瓜用牛油微微煎香薯条更是炸得热辣辣猪肋骨没有令我失望,烤得很好,肉质有嚼口,点上秘制酱汁更是惹味可爱马卡龙:仲有马卡龙食咬落松化!重点是不会太甜而且好可爱,心心眼!影相一流最后也是重点餐厅既Selfie 自拍照片饮品依家咩都讲高清,连饮品上的照片也十分的清慨叹现今先进的科技店员介绍 最好拣选大头照,但唔好贴边!咁就最靓饮品整好后,影了应该有40张相!哈哈!拎Like 必备不过真系会唔舍得饮努力
我每个星都会令自己星期一开开心心
是日就黎左尖沙咀新开既selfie cafe
终于一试 餐厅环境好靓灯光很亮丽!地板颜色跟桌椅配搭也很合适 又是一个礼物既选择!如果平时想送礼,可以考虑下tailor made 既野永远最受落 初初以为净系食 甜品!原来set dinner 都有好多选择仲包埋汤、沙律、饮品 主角都未黎,就咁丰富
最佳既配搭也不令我失望
特别赞既系蜜瓜很甜
沙律中加了不少醋,因此食到底酸酸地,但十分开胃
猪肋骨是我很喜爱的一个主菜
首先讲配菜,翠玉瓜用牛油微微煎香
薯条更是炸得热辣辣
猪肋骨没有令我失望,烤得很好,肉质有嚼
口,点上秘制酱汁更是惹味
最后也是重点
餐厅既Selfie 自拍照片饮品
依家咩都讲高清,连饮品上的照片也十分的清慨叹现今先进的科技
店员介绍 最好拣选大头照,但唔好贴边!咁就最靓
饮品整好后,影了应该有40张相!哈哈!
拎Like 必备
不过真系会唔舍得饮努力慢慢饮,
Keep番个样系度 价钱定位合理
最开心是转相片特饮 只需交19蚊