2023-04-14
日文𝐇𝐈𝐊𝐀𝐑𝐈(意思系光)🕯我就梗系要配合番,坐番最够🌞自然光既窗边打卡位啦🪟𝐂𝐚𝐟𝐞☕️分左上下两层,以白色 • 浅木色为主🤍🤎柔和既色调,令整体环境感觉几悠闲 • 舒适😎~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ☀️ Lunch Set ☀️▪自家制烟熏猪柳沙律蜜桃醋汁 ($88)𝐊𝐞𝐞𝐩 𝐅𝐢𝐭既靓靓都岩食💃🏻劲多红莓干 • 杏脯干,猪柳大大块食落唔会鞋🐖.▪日式烧汁鳗鱼豆乳意大利饭 ($138)鳗鱼烧汁甜味较重🤎用左豆乳唔系常见既忌廉,食落冇咁腻🥛饭底仲加左大量菇菇🍄 • 幼露笋💚.▪Drinks 𝐂𝐚𝐟𝐞当然会有咖啡类选择☕️,而且仲有酒精类🥂不过𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭跟热水果茶 / 冰茶免费,我就冇加钱𝐮𝐩𝐠𝐚𝐫𝐝𝐞🫖▫️Hot Tea 蜜桃茶▫️Hot Tea 芒果草莓茶茶包个吊牌有写明系边款,嗅落好香👃🏻𝟐杯相比,我较钟意蜜桃🍑,饮落味道较出🍵.▪脆炸小鱼配蜜糖芥末酱 (跟Lunch Set +加$48)又真系炸得几脆,细细条一啖一条岩岩好🐟.▪焦糖海盐脏脏Tiramisu ($78)海盐焦糖酱咸咸甜甜既配搭系唔会错🧂而且”脏脏系”都几岩打卡🤎表面
我就梗系要配合番,坐番最够🌞自然光既窗边打卡位啦🪟
𝐂𝐚𝐟𝐞☕️分左上下两层,以白色 • 浅木色为主🤍🤎
柔和既色调,令整体环境感觉几悠闲 • 舒适😎
☀️ Lunch Set ☀️
▪自家制烟熏猪柳沙律蜜桃醋汁 ($88)
𝐊𝐞𝐞𝐩 𝐅𝐢𝐭既靓靓都岩食💃🏻
劲多红莓干 • 杏脯干,猪柳大大块食落唔会鞋🐖
▪日式烧汁鳗鱼豆乳意大利饭 ($138)
鳗鱼烧汁甜味较重🤎
用左豆乳唔系常见既忌廉,食落冇咁腻🥛
饭底仲加左大量菇菇🍄 • 幼露笋💚
▪Drinks
𝐂𝐚𝐟𝐞当然会有咖啡类选择☕️,而且仲有酒精类🥂
▫️Hot Tea 蜜桃茶
▫️Hot Tea 芒果草莓茶
茶包个吊牌有写明系边款,嗅落好香👃🏻
𝟐杯相比,我较钟意蜜桃🍑,饮落味道较出🍵
又真系炸得几脆,细细条一啖一条岩岩好🐟
▪焦糖海盐脏脏Tiramisu ($78)
海盐焦糖酱咸咸甜甜既配搭系唔会错🧂
而且”脏脏系”都几岩打卡🤎
表面加左𝐋𝐨𝐭𝐮𝐬饼 • 脆脆薄片✨
手指饼索得够湿润,食落淋身💦
𝐌𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫𝐩𝐨𝐧𝐞 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞偏企身状,但未去到硬个种🧀
芝士都几大𝐏𝐚𝐭,如果夹多层手指饼应该仲正🫢
🔺以上价钱 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服务费
🔺繁忙时间,用餐时间𝟗𝟎𝐦𝐢𝐧𝐬⏱
🔺唔同日子(*星期一至五 𝟏𝟏:𝟎𝟎 - 𝟏𝟕:𝟎𝟎)都有唔同优惠🈹记得𝐌𝐚𝐫𝐤低时间去🤣