2023-11-30
之前黎呢到食饭,已经bookmark左呢间好精致既fusion西餐厅🍴因为新开张,所以啲设计同装修都好靓,入面都好多打卡位📸而食物方面系港式mix西餐🍗又好似点心咁但又好有创意又多元化🤩真系好建议大家黎try try👏。🐒金蒜焗比目鱼柳配普罗旺斯烩菜💰$118首先嗌左个主食试试呢款焗比目鱼柳🐟佢个外皮系好酥脆,而原来普罗旺斯烩菜系类似蕃茄咁配埋薯蓉好正🍅。🐒自由选全日餐👉🏻凉拌麻酱鸡丝沙律$22👉🏻牛油麦皮虾芒果沙律杯$39👉🏻芝土焗虾球西兰花$38👉🏻笼仔蒸肠粉(大)$35👉🏻杨枝甘露(细)$36👉🏻芒芒苿莉$28不过最值得推荐既都系呢款mix and match set🔀因为由前菜到甜品都可以一次过系到拣到哂🤤全部都细细碟,岩哂我呢啲心大心细嘅人🫶今次我基本上都拣哂餐厅推荐既菜式🤣因为太多款,所以就唯有拎呢样做指标🤓好彩款款都好岩我食,而牛油麦皮虾芒果沙律杯好似成个雪糕咁🍦又特别又好食,特别系牛油麦皮虾好松脆🍤
。
🐒金蒜焗比目鱼柳配普罗旺斯烩菜💰$118