2024-04-23
呢间位于铜锣湾嘅潮流热点iza'bis,系一间西餐厅,佢嘅独特款式同令人垂涎既美食味道真抵试啱极😍。一踏入门,即刻感受得到餐厅嘅舒适同温暖气氛。布置得雅致有情调🕯️,仲配有一丝丝浓郁嘅法国风情,一度令我错觉自己坐落于赴浪漫嘅巴黎㖞💖。环境:✔️✔️✔️✔️✔️一来就一试佢哋嘅经典海鲜桶$498🦀️。充满新鲜海鲜, 包括活青口,扇贝,大虾,松叶蟹脚,新薯,甜粟米。走色鲜艳的海鲜看落真系有一种无与伦比既食欲,闻过去,味道新鲜,令到口腔即刻充满怡人嘅海洋味😋。每一样海鲜都好鲜美,简单嘅焗烤已经令滋味百分百袭出,真系系人人必尝啲名菜👍。接住,嚟个水牛芝士卡布里沙律。芝士份量相宜, 装做一个口感滑腻的包裹,刀口分开后,白色芝士香味四溢。其中夹杂著清新的绿色蔬菜,和黄色的甜橙,一口咬落就彷佛喺一间法国田园里面行走😊。最后,又有一碗满满的意大利杂菜汤,汤里面有各式各样的蔬菜和猪肉,十分营养丰富。特别的是汤更加了面包,令人倍感温暖舒适😌。食物:✔️✔️✔️✔️✔️喺呢度食嘅时光,总系美好而舒适。一家人或者朋友聚首一堂,享受美食嘅时候,总会俾iza'bis嘅美食同温馨气氛所打动🥰。呢度唔止提供从优质食材中提炼出嚟嘅美食,更向每
环境:✔️✔️✔️✔️✔️
食物:✔️✔️✔️✔️✔️
喺呢度食嘅时光,总系美好而舒适。一家人或者朋友聚首一堂,享受美食嘅时候,总会俾iza'bis嘅美食同温馨气氛所打动🥰。呢度唔止提供从优质食材中提炼出嚟嘅美食,更向每位顾客传递一种家嘅感觉。
无论系餐厅气氛,服务态度,定系食物味道,iza'bis都100分