「CheesyTheGoat」 喺芝士蛋糕的谐音,而山羊仔Cheesy 喺佢哋呢个品牌嘅灵魂同化身🐏,坚持嘅理念喺喺唔影响人嘅情况下,放低世俗对佢嘅眼光,保持做一个纯真自我嘅自己,做多啲令自己开心嘅事😆喺源头减废、为环保出一分力嘅同时♻️,CheesyTheGoat精选咗嚟自日本同法国嘅忌廉芝士同软忌廉,希望可以制造一个又一个令人食过会返寻味嘅优质芝士蛋糕🍰依家仲有好事成双优惠,即日起去到4月尾只要买两款同尺寸蛋糕,4吋同5吋可以有8折优惠,而6吋同8吋就有7折优惠🎊,即喺话原价$430嘅6吋焗曲奇自私蛋糕同原价$440嘅6吋焦糖Lotus自私蛋糕,一次过买两个只喺需要$600咋😍✝️焗曲奇自私蛋糕听讲喺新version嘅Oreo蛋糕,由顶至底分别有相当脆口同焗过嘅特制Oreo饼块🍪、Oreo碎、朱古力酱,中间有Cheesy经典软忌廉层,底下有Creamy浓郁嘅Oreo芝士同香脆Oreo饼底相隔住,喺同一个蛋糕就食到好几种与别不同嘅Oreo滋味,唔会单调死板,几多变化✨,完全啱晒我呢啲Oreo爱好者😻,忍唔住一次过食咗三分一个🤣✝️焦糖Lotus自私蛋糕每年3-4月期间限定嘅焦糖Lotus

✝️焗曲奇自私蛋糕
听讲喺新version嘅Oreo蛋糕,

✝️焦糖Lotus自私蛋糕
每年3-4月期间限定嘅焦糖Lotus蛋糕,经过店主多年嘅研究同改良👊,将以往嘅鱼胶冻饼升级咗做中间薄薄一层嘅Lotus粒粒焗芝士蛋糕,
配上焗Lotus松脆饼底、面头嘅Cheesy经典软忌廉层、自家制焦糖酱同特制过嘅Lotus饼干碎,
一啖放入口有足足4-5层唔同嘅口感层次,值得一赞嘅喺Cream Cheese真心厚实,滑溜得嚟唔会太腻,
就算有埋焦糖酱同Lotus饼个甜度都真喺调校得唔差👍,不过个人觉得软忌廉有少少厚同多🤏,
如果份量少返啲或者加多层天使蛋糕/海绵蛋糕唔知会唔会balance返啲呢🤪
2024-03-12
外卖送餐