2024-06-26 104 浏览
最近开始去做gym,所以试咗"华御结"嘅九州产大地鸡沙律鸡胸肉,有蒜盐、黑胡椒同香草三种口味,俾我嚟个自制鸡胸肉自助餐。鸡胸肉质地相当嫩滑,每种口味都各有特色。蒜盐嘅浓郁蒜香扑鼻而来,令鸡胸肉更加有滋味;黑胡椒味道较为刺激,适合钟意重口味嘅人;而香草口味则带有淡淡嘅草本香气,比较清新。三种口味都唔错,每咬一口都感觉唔会重复。以前一直以为"华御结"只系卖御结,估唔到仲有咁好嘅鸡胸肉选择,真系一个好嘅发现。不过,老实讲,华御结嘅鸡胸肉未能全面媲美Donki嘅鸡胸,可能系口味同质地上仲有啲距离。总括嚟讲,"华御结"嘅九州产大地鸡沙律鸡胸肉系一个不错嘅健身餐选择,系寻找多样化嘅鸡胸肉味道时值得一试。
2024-06-20
外卖自取