2020-08-30 1162 浏览
打返之前去左既餐厅食评。闲日2点左右,2位,不用排队。Burrata Pinse (medium size)|$119有水牛忌廉芝士,小蕃茄,同巴马马芝士。饼底外面香脆,中间软熟,简单配上蕃茄芝士已经好好味。burrata芝士好软,切开非常creamy,但食落又冇想像中腻。Tagliata  Di  Manzo|$128(Lunch menu跟汤或沙律)我拣咗汤,但太猴禽唔记得影相😂个汤有一粒一粒的西兰花颗粒,质地浓厚,鬼佬style。叫左medium rare,好重牛味,本人几钟意。临走买左旧自家制mozzarella返去整pizza,$32超creamy超香,平靓正!后尾keep住返去买😂餐厅俾到我家的感觉,小店形式,没有靓靓餐具,或者ig-able的卖相,但由味道感受到满满的心思,支持。
打返之前去左既餐厅食评。

闲日2点左右,2位,不用排队。

Burrata  Pinse

Tagliata  Di  Manzo

Tagliata  Di  Manzo|$128
(Lunch menu跟汤或沙律)

叫左medium rare,好重牛味,本人几钟意。

Burrata  Pinse
Tagliata  Di  Manzo