2018-12-16
🇭🇰#香港捐窿捐罅记小丸子,抄雪糕🍦大家就食得多 🤤 但系相信大家都从来未试过自己整🙂 相信大家都想可以试下亲手整🙂 咁尼家食主要食韩烧既食店就可以满足大家既欲望🌝-韩烧用尼肉类几多唔同既种类🤤比较少见同我好中意既鸡肾🐥都有😂 爽口 入味😂 仲有连鸡翼尖都有得食☺️不过煮果时小心个火喉 好易烧lone左🙂 其他肉类都同其他韩烧一样 帮你调好晒味 都系合格👍比较特别既系 佢地连刺身都系任食 连就算系放题都好少有既吞拿鱼🐠都有得食🤤而且唔系赤身尼d好红 比较瘦既部位 而系有少少白 肥肥地既中拖罗 🙂 不过食落去几爽口😂😂有d怪 唔似平时食开果d😂😂😂不过都好味既小丸子同抄雪糕🍦 可以自己整 自己玩 可以试下唔同既组合 好似三文鱼🐠小丸子 吞拿鱼小丸子 等等 ☺️ 不过味道就一般般啦 系整既过程几好玩🙂加d想像力就仲好玩🙂熟食方面就真系麻麻🤢 全部都冻既 唔系就冇味 大家可以唔试都冇损失🙂-🎈旺角弥敦道593-601号创兴广场9楼-平均伤害:$210好味值:6/10
🎈旺角弥敦道593-601号创兴广场9楼
平均伤害:$210