2023-09-26
📍观塘 串烧屋成日都见到好多人介绍可以食串烧嘅舖头,今日终于有机会嚟试呢间位于观塘嘅串烧餐厅。呢间餐厅系有放题任食嘅,而且时间都好长,有2.5小时可以比客人任食🫡。每一张枱都有一部串烧机,佢嘅串烧系用铁嘅签拮落去,只要你将串串放喺部烤机上面,部机就会自动帮你转你嘅烤串,对懒又为食既我真系非常之岩🥹🩵。٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و晚市放题2.5小时任食 $248佢嘅放题有好多种唔同嘅食物可以选择,简单咁样用QR code落单就可以。除咗必嗌嘅肉串之外,仲有好多海鲜,同埋丸可以选择。而且佢出到嚟食物嘅质素都真心唔错,有啲肉类已经事先腌制左,所以唔使担心会冇味。除咗串串之外,其实入边仲有好多唔同前菜同甜品选择。例如有海蜇、海螺等呢啲必食嘅前菜。而甜品方面就有大路嘅啫喱、雪糕等等。整体嚟讲都系一个好有趣嘅体验,好少地方可以有呢啲可以自转嘅串串机,所以食得开心之余,玩得都好开心🩷。٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
晚市放题2.5小时任食 $248