2022-12-16 676 浏览
见到有朋友去bbq店都会自动转转转,非常吸睛🤭🤭搞到我即刻都去试试!!枱上放好几款配料可以按喜好落去食物度,包括有 孜然粉 椒盐 同辣椒粉,另外仲有酱油 鱼露同柚子酱,而我就推介 柚子酱加少少椒盐同孜然,惹味得嚟,有柚子甜度中和,唔会太抢味!🤪120分钟任点~见佢有唔同食物分类,包括有 猪肉类、牛肉类、鸡肉类、肠类、海鲜类、蔬菜、丸类、羊肉同甜点类,真系满足贪心嘅我🤭样样都想试少少而饮品可以去雪柜自由拣选,不定期会入唔同款式,除咗平时见嘅汽水,今次有冻柠茶、冻柠蜜、乌龙茶、豆浆、燕麦奶等,仲有LoLo代言汽水 正🤭🤭 岩哂我!!特别推荐以下嘅串串:💬 猪五花 烧完油香入口软滑,加埋柚子酱超夹🤗💬 牛肋腩 肋腩牛香浓浓😍爽口得嚟唔会太韧,食完一串再叫多几串!😋💬 鸡肾 钟意食爽口嘢嘅朋友,点少得鸡肾呢! 搭配酱油同孜然粉食一流🤤💬 鸡软骨 必食推介🤪次次食串烧都要食嘅,当前菜一流,少少油香配上脆脆软骨位置❤️🤤 食完一啖接一啖!!💬 台湾肠 太怀念去台湾日子,一食满满台式美味🤫 佢本身相对较浓味,我就建议沾少少椒盐食就足够!💬 菠萝 超级甜💖😋 烧香表面,外脆内香,encore!!💬 虾卷

特别推荐以下嘅串串:
💬 猪五花 烧完油香入口软滑,加埋柚子酱超夹🤗
💬 菠萝 超级甜💖😋 烧香表面,外脆内香,encore!!
💬 虾卷 佢外皮包咗腐皮,烧完脆口,入面系虾饼嘅朋友,就香几好食😋有惊喜!
💬 鸡脾菇 烧完都好juicy 😆 当食咗好多肉时就食下蔬菜类,之后再愈「食」愈勇😎
最后,紧系食下佢嘅 绵花糖加鸡蛋仔,为依餐画上完美句号😚🫰

鸡软骨

猪五花

总结一下,食物同饮品款式都唔少,最紧要有自动转转烧炉,岩哂唔想一边系咁郁,一边要食嘢嘅我!而环境都几舒服,位置都好方便👍👍 岩哂同朋友小聚/ 带另一半烧烤嘅朋友仔😋

💛串Grill 自助烧烤专门店 (誉发广场)
💛旺角弥敦道558-560号誉发广场7楼
💛5511 1551