2023-09-06 30 浏览
收工后同朋友去到呢一间欧陆式餐厅食晚饭,又有新惊喜!餐厅环境唔错,座位舒适,可以好舒服咁同朋友进餐同倾计! 好欣赏佢哋呢度有客制化服务,可以比客人自制意粉。有多种意粉、酱汁和配料选择,自由度高,绝对可以点选到自己钟意嘅配料!
自选意粉烟三文鱼+肉丸+忌廉汁意粉一碟自选意粉价钱由$88起,每加一样配料,就按种类加上去,今次我哋就拣咗烟三文鱼+肉丸,配料份料量十足,意粉软硬适中,烟三文鱼香口;肉丸口感丰富,入口香嫩;忌廉香汁口感非常香滑creamy,成个意料都好足料好好味!All Day Breakfast呢一份全日早餐,份量十足,去到晚上都会点得到!有好多配料,经典配搭包括有茄汁豆、英式炒蛋、薯饼、猪肉肠等,佢哋嘅炒蛋口感creamy,牛奶香十足,超满足!特饮夏日炎炎再嚟一杯梳打就啱啦,青柠梳打 & 柠檬柚子梳打两杯饮品都非常有卖相,入口清爽又香甜!可以边饮边同朋友畅谈!

自选意粉
烟三文鱼+肉丸+忌廉汁意粉