2019-12-12
朋友话想食日本野, 就黎左呢间, 我地完全系生客, 一入到黎我见到每一个客都同师傅打哂招呼个个都系熟客黎家~~搞到我地好陌生咁~第一次黎呢度, 都几多选择~相比起系MENU 上既SET, 我比较钟情呢D 自选SUSHI SET.8件SET $250, 12 件SET $390.我地叫左$250 个款, 有D 款式有写住只限叫一件, 一见到时就谂, 唔通会有人叫哂8件UNI 或者8件OTORO>? 哈~ 谂起都开心~~~~不过人系贪心既, 好似食多几个款式会开心过全部食死一款..我地都争扎左8件叫D乜好呢?! 除左自己心水外, 都问左店员有冇特别推介..店员姐姐就介绍手写既款式-- 𫚕鱼, 银鳕. 因为佢地系SEASONAL 既款~朋友就试哂呢两款, 我就只试左银鳕.呢个系朋友既~~~~佢配乌冬.如果拣左乌冬就唔会跟汤, 我拣左吞拿鱼小卷所以就有汤喇~呢个系我既.. 全部都系我中意食既野呀!!!大TORO, 中TORO, 左口鱼边, 海胆, 象拔蚌, 赤贝, 带子, 银鳕, 配碎葱吞拿鱼腩卷.我都系第一次食银鳕鱼SUSHI~ 哈~ 个感觉同左口鱼差唔多, 不过可以再肥美D~
搞到我地好陌生咁~
第一次黎呢度, 都几多选择~
8件SET $250, 12 件SET $390.
我地叫左$250 个款, 有D 款式有写住只限叫一件,
不过人系贪心既, 好似食多几个款式会开心过全部食死一款..
我地都争扎左8件叫D乜好呢?!
除左自己心水外, 都问左店员有冇特别推介..
朋友就试哂呢两款, 我就只试左银鳕. 呢个系朋友既~~~~佢配乌冬.
如果拣左乌冬就唔会跟汤, 我拣左吞拿鱼小卷所以就有汤喇~
呢个系我既.. 全部都系我中意食既野呀!!!
不过可以再肥美D~
SUSHI 质素好好, 值得呢个价钱~
食哂后重甜品同生果
好满足呀!!!
下次可以黎ENCORE, 同埋可以坐SUSHI BAR 识下师傅~~哈~