2020-06-19 1073 浏览
评分:🐷🐷🐷🐷(5🐷满分)最期待既画面出现了❗️就系食极唔肥😍😍😍有计好晒份量卡路里既lunchbox🥰Fete lunchbox既食材比你自己逐样选择,由carbs到veggies到sides,每种营养都帮你计算好比例,仲会breakdown每样既卡路里,咁就唔惊食肥啦🤭我今次拣左🍚Brown Rice(125kcal)🐥Duck Breast(281kcal)🧡pumpkin(41kcal)🤍Cauliflower(49kcal)完全唔会难食冇味,岩晒想keepfit又冇时间煮饭既你🤫听男朋友讲佢个chicken都好唔错啊🤤最重要既系可以takeaway😳work in office都冇有怕!

评分:🐷🐷🐷🐷(5🐷满分)