2018-07-08 391 浏览
呢间餐厅,我系第二次嚟嘅。一早book咗枱,所以唔需要等。入座起计用餐时间一个小时30分钟。。食物方面,我哋拣咗一个意粉同一个Pizza加一杯嘢饮。🍝意粉我哋拣咗香蒜蚬肉意粉,味道刚刚好小小辣🌶,蚬肉都有好多👍🏻👍🏻。略嫌美中不足就系唔够热。自选Pizza🍕 ,我哋拣咗海鲜酱,水牛芝士,带子,蘑菇,Parma Ham。Pizza焗得刚刚好😋😋,味道亦都十分配。而且材料都有好多选择,大家可以根据自己钟意食嘅嘢去拣,十分贴心😘。嘢饮方面,我拣咗🍓士多啤梨🍑蜜桃脱脂乳酪沙冰🍧,我个人觉得佢有少少药水味,而且放耐左睇得出沙冰还沙冰水还水😖😖。。环境方面,如果三五知己倾吓计食下野, Zero都系几唔错嘅选择,都系年轻人比较多。👏🏻👏🏻
香蒜蚬肉意粉
自选pizza