2017-04-04 697 浏览
七点钟黎到已经劲多人,排晒队!早知早啲黎啦餐厅无物好特别既装修,但座位间都唔算太逼,都舒服既!餐厅入面好热闹,一人一个锅,相信冬天黎食会更有气氛!招牌臭臭锅完全明白点解呢个叫做臭臭锅,果然名不虚传!锅入面既食材样样都系正野!可以一次过食晒街边最惹味既食物,真系唔叫唔得!首先等我讲下入面有啲咩先!份量好足够,款式都好够,物都有啲。排名不分先后,有臭豆腐、娃娃菜、白豚肉、贡丸、米白糕、大肠、猪红、蕃茄、炸菜丝、鸣门卷、炸枝竹、um春蛋等等。个汤底好浓,食物既精华落晒去甘,食物唔洗点酱都好够味。而呢个相信就系个锅最臭果件一臭豆腐。豆腐质感唔算好鞋,有臭味,唔点酱食更有风味米血糕,之前未食过,只听过,今日难得相会,要试试!口感几实,似系食紧硬左既糯米,无血腥味,几特别。🤣可以选饭或粉丝叫左杯盆栽奶茶都几大杯,面头有曲奇饼碎。唔算太甜,好浓,好味既台式饮品!钟意台式食物或扫街既你一定唔会错过呢个锅,集精髓于一锅!如果你唔系甘重口味既都可以选其他锅既,例如牛奶锅同南瓜锅等。除传统火锅外,又一好选择!
七点钟黎到已经劲多人,排晒队!早知早啲黎啦
招牌臭臭锅
首先等我讲下入面有啲咩先!
招牌臭臭锅
个汤底好浓,食物既精华落晒去甘,食物唔洗点酱都好够味。

臭豆腐
米血糕
可以选饭或粉丝
叫左杯盆栽奶茶
都几大杯,面头有曲奇饼碎。唔算太甜,好浓,好味既台式饮品!
盆栽奶茶
臭豆腐