2022-08-25 90 浏览
如果Cookie Vission开喺屋企楼下,一定个个礼拜都买嚟食QQ上次嚟有个uncle店员好好人好敬业,唔会迫你买多几个焗住要有个盒装住,我净系买一个佢都好明白,大家如果食唔晒净系order一个都不必怕羞🫶🏿Matcha Latte $45- 表面洒咗一层抹茶粉,上面toppings再放咗粒一开二嘅marshmallow,非常吸睛- 入面惊喜地系matcha lava流心馅,一切开就系满满嘅抹茶酱- 抹茶味回廿,对抹茶控嚟讲好满足🥰- 面头嘅棉花糖岩岩好中和咗抹茶嘅少少苦味,又唔会甜到腻,好欣赏佢嘅配搭同用料份量🫶🏿Mini Oreo Donut Balls (10pc) $55- 个人认为好抵食,每粒都沾满oreo碎,满足感max!- 冬甩包体唔驶多讲,咬完落去会回弹,动L动L🫶🏿

Matcha Latte $45
- 抹茶味回廿,对抹茶控嚟讲好满足🥰

- 个人认为好抵食,每粒都沾满oreo碎,满足感max!
- 冬甩包体唔驶多讲,咬完落去会回弹,动L动L🫶🏿
外卖自取