餐厅: 丼丼屋 (荷里活廣場)
资讯:

2017-06-30 859 浏览
睇完戏谂住6点前食,会容易攞位,但估唔到5点都半满。叫左两个饭,加$38可有定食既汤,沙律,唐扬炸鸡。滑蛋炸猪扒饭,猪扒松脆,肉都算嫩,最钟意滑蛋够多,送到晒d饭。三文鱼石锅饭,新野,好热既石锅,上台已feel 到不得了的热,一定要小心食,因为热,好快就有饭焦,如同我一样不喜欢硬饭,一定要快拌匀。三文鱼蓉虽然碎晒,但份量好多,加埋紫菜碎同葱粒,配埋调制过的甜豉油酱汁,唔咸,几好味。唐扬炸鸡有2件,样貌不太吸引,但估唔到都松脆,鸡仲有点juicy感,好味。原来睇戏,凭票可甜品,饮品,买一送一,但完全睇唔到宣传单张,系隔离台叫先知,士多啤梨芭菲, $40, 仲买一送一,都几抵,中层有大大粒爆谷。

滑蛋炸猪扒饭

三文鱼石锅饭