2011-11-22 69 浏览
又系GIRL TALK TIME, 今日想食热气野. 就去咗 BBQ.好鬼钟意佢地烧果D海鲜, 又有汁, 又鲜甜.先来鹅肝多士同芝士年糕. 炸芝士年糕伴住沙律, 不过无特别, 唔提.果鹅肝多士好厚, 好正, 甘香肥厚, 当然你地要同我一样唔怕肥至奇. 先好试.因为真系好甘香, 只有脂肪才能给人如此甘美的感觉.跟住唔少得海鲜啦, 象拔蚌同鲍鱼. 好鲜甜, 脆口, 可惜今次D鲍鱼好细只, 佢地自动减收我地 $10..最叻系上菜安排, 唔驶提都识先上海鲜. 有HEART !! 羊扒一客有4件, 竟然可以4 件唔同 %熟度, 够周到.烧鸡翼BBQ必食啦, 虽然唔系我至爱. 最后压轴!! 追加明太子龙虾 $ 268,虽然等咗45MINS.女仔倾吓讲吓好快过.实在太好味啦. 我同D FRIEND 都停唔到口, 拍晒手. 明太子的咸香加芝士带出了龙虾的鲜.佢地仲放在冬菇去索晒D汁, 好味到, 想即时再ENCORE.

炸芝士年糕伴住沙律, 不过无特别, 唔提.
因为真系好甘香, 只有脂肪才能给人如此甘美的感觉.

跟住唔少得海鲜啦, 象拔蚌同鲍鱼. 好鲜甜, 脆口,
可惜今次D鲍鱼好细只, 佢地自动减收我地 $10.

羊扒一客有4件, 竟然可以4 件唔同 %熟度, 够周到.
烧鸡翼BBQ必食啦, 虽然唔系我至爱.
女仔倾吓讲吓好快过.
明太子的咸香加芝士带出了龙虾的鲜.

题外话/补充资料: 耍俾现金, 去之前记得揿钱 !!!!
2011-11-22
  • 鹅肝多士