2010-01-17
有一日上网上到冇野睇咪上OPENRICE睇吓有咩好评食肆介绍啦, 咦, 见到有个EVENT系招募一众爱甜品迷去试食, 佢招募方式就系写出'点解钟意食甜品", 咁我咪贪得意SEND过去啦, 哈, 好好彩, 第二日收到E-MAIL话选中咗我, 仲可以带同一位亲友前往试食10招牌甜品及学整焗苹果面包布甸TIM啊,多谢OPENRICE & 甜之迷Sweetacy举办呢个EVENT仲要有幸选中我可以去试食到佢地的招牌食品而且仲可以学到我至爱的"焗面包布甸"啊 好钟意餐厅的各新奇甜品, 创意唔错, size的的色色, 可以试多几样佢地铺头大大话话有百几款甜品ga, 而且铺面设计好舒服, 好啱倾计慢慢坐ga(不过一次过食15样嘢, 最尾𠮶几样真系饱到唔想食, 同埋食完咁多甜品, 真系肥硬几磅啰, 嘻嘻)想详细d可以入我blog睇ga(内含焗苹果面包布甸食谱) :http://www.theztyle.com/blog/space.php?uid=10881&do=blog&id=26186
咦, 见到有个EVENT系招募一众爱甜品迷去试食,
哈, 好好彩, 第二日收到E-MAIL话选中咗我,
仲要有幸选中我可以去试食到佢地的招牌食品
而且仲可以学到我至爱的"焗面包布甸"啊
佢地铺头大大话话有百几款甜品ga, 而且铺面设计好舒服,
好啱倾计慢慢坐ga
(不过一次过食15样嘢, 最尾𠮶几样真系饱到唔想食,
同埋食完咁多甜品, 真系肥硬几磅啰, 嘻嘻)