2023-06-12 21 浏览
心血来潮好想出街食❇️去朋友家附近一齐食TEA SET❇️早前试过一间麻麻地❇️今次要食返好嘢满足自己❇️今次呢度真系无择错,睇佢门面好开扬,同埋静静地❇️已经觉得无择错❇️下午时份人流少量但未完全爆满,幸好仲有位坐,环境上好企理🖤台北栈夜市拼盘🖤💕同两个好姐妹一齐黎呢度,点都要试台北栈夜市拼盘,呢个小食真系好好食,另外仲有酱添,花枝丸做得好阵牙,百页豆腐质感好滑,甜不辣都好食💕❤️松露玉米蛋饼❤️💕特别好钟意食蛋饼,当中松露同埋玉米都好香,好滑新既感觉,份量好满足阿,我地几个人分刚刚好 💕💜芭乐苦瓜汁💜💕做得好好饮,完全百分百系用苦瓜做出来,不是用糖水沟,真材实料又大杯💕💛木瓜牛乳💛💕听闻木瓜牛乳可以丰胸阿,平时系屋企都唔会咁有心机整,今次有机会饮到,真系唔错,另外都好有奶香,质感好细致 💕💚凤梨苦瓜汁💚💕如果太过怕苦,凤梨苦瓜汁绝对岩饮,两沟既味道,而且都系够大杯,十分解渴💕💙招牌鲁肉饭💙💕台湾既鲁肉饭真系好出名,呢度既做法同口味都好正宗,里面放好多肉,非常好食,溏心蛋做得好有水准,蛋白位置都腌得好入味💕
🖤台北栈夜市拼盘🖤
❤️松露玉米蛋饼❤️