2021-10-09 243 浏览
最近同屋企人黎左一间劲怀旧风情嘅打边炉店,餐厅布置好靓,有大大少少嘅灯光招牌都可以打下卡😍连d碗碗碟碟都好怀旧😌睇下餐牌先,有唔少特色汤底,我地拣左豆腐清汤,豆腐白白滑滑🥰酱油配料方面都几多可以拣,大家可以跟据自己的口味去调配😎仲有酸菜可以食😋睇返火锅嘅配料先🤤其实都几多靓料可以拣,我地叫左以下😎🌸醉鸡件(半只)鸡件用左花雕酒同酱油腌过,食落都有酒香味,同埋鸡件都几滑😋🌸安格斯牛颈脊,e碟牛坚系靓,油花分布均匀👍🏻口感好嫩,味道香浓。🌸五宝丸,全部都系手打丸黎🥰入面有牛筋丸,墨鱼丸,梅菜猪肉,虾丸,鲮鱼丸🤓墨鱼丸同虾丸劲鲜味同弹牙。🌸油麦菜,莴荀,淮山,蔬菜好新鲜,莴荀同淮山都吸收哂汤汁嘅味道。🌸稻庭乌冬好滑溜🥰

睇返火锅嘅配料先🤤其实都几多靓料可以拣,我地叫左以下😎

🌸稻庭乌冬好滑溜🥰