2021-08-09 202 浏览
其实呢间鸡蛋仔真系我见过最贵嘅鸡蛋仔 价钱大约系$每底3x - $4x🥲细个食就$10/底🥲但系佢胜在口味够多 馅料都多选择 所以我都帮衬第3次😅🧇抹茶奶酪芝士鸡蛋仔🧀 $35开头都好担心抹茶同埋cream cheese会唔夹味 但系呢款又唯一一款有抹茶🍵又要比起其他口味平少少 咁嘅话 #就决定是你了 😗🕙因为馅料同埋𠮶底鸡蛋仔都需要啲时间整 所以都等咗大约15分钟😆♨️新鲜滚热辣 即刻搣几粒试吓🥰质感系完美😍绝对做到外脆内烟韧!好有咬口!抹茶味道都算浓郁🍵就算呢底鸡蛋仔入面系冇馅嘅我都会钟意💚另外 抹茶同cream cheese系好夹㗎😍😍入面酸酸甜甜 出面又甜甜地涩涩地 我钟意💚成底鸡蛋仔好大份 仲要系满满嘅淀粉质 但系我 食 哂 成 底!😂😂呢底 #抹茶奶酪芝士鸡蛋仔 就系我𠮶晚嘅晚餐喇😜

🧇抹茶奶酪芝士鸡蛋仔🧀 $35

♨️新鲜滚热辣 即刻搣几粒试吓🥰
质感系完美😍绝对做到外脆内烟韧!好有咬口!
抹茶味道都算浓郁🍵就算呢底鸡蛋仔入面系冇馅嘅我都会钟意💚

呢底 #抹茶奶酪芝士鸡蛋仔 就系我𠮶晚嘅晚餐喇😜