2016-10-12
1925 浏览
之前系铜锣湾食过呢间汉堡包之后都好回味,难得出咗粮,就约班朋友去食好嘢尖沙咀分店装修,好有外国feel既感觉,而且铺头面积比铜锣湾个间大好多坐低之后睇完餐牌就出去叫嘢食,跟住店员就比个感应器我地放响枱之后再送食餐过来。超方便推介食品双鹅肝鳕鱼柳汉堡🍔这个汉堡包真系好邪恶,佢里面夹住两块好厚既鹅肝,咬落去好juicy,而且唔会煎得过熟,鳕鱼炸得啱啱好,咬落去嘅感觉唔会太多油,肉质好滑再配合埋少少嘅生菜同埋蕃茄,还有加埋块芝士,好fresh。好另外鳕鱼手指配他他酱,可能本身我们都系比较钟意食鱼,所以小食又离不开鳕鱼这个鱼都同汉堡里面既有点相似,但加埋佢既酱汁,好美味,外面食既鳕鱼通常都会有些雪味,但这个整出来完全食吾到个种味道,真系值得一赞食得出间餐厅有用心去煮食的还有叫左黑松露芝士薯条薯条有别于一般快餐店,薯条炸至金黄色,做到外脆内软,好香,配合黑松露小小咸的味道,两样加埋可以攞到个中间位的味道,而且可以带出芝士加薯条既香,真系不错最后介绍Apple Cider食汉堡包当然要配一些有少少酒精含量既饮品啦!这个饮品感觉就普通左少少,因为吾够冻整体成个环境都好舒服我最钟意就系佢张吧枱,感觉真
双鹅肝鳕鱼柳汉堡
鳕鱼手指