2020-06-07 656 浏览
疫情慢慢好转,虽不可掉以轻心,但可容许自己带女儿外出食饭了。依次系几个月黎第一餐同女儿外出食,佢地都食得特别开心。依次探完表弟后,系屯门揾左间食日本野,味道唔错,而且防疫工作都做足。 我地坐卡位,有阻隔胶板,对我个人黎讲,安心好多。女儿都喜欢食鳗鱼炒饭,而且禁多个月黎外出食既一餐,佢地话好好味。我无得食,佢地食晒,岩小朋友。 油甘鱼生,女儿系我地唔知情况下食左一口,话好味。因为唔俾佢禁细个食生野,即刻叫停不过,细路仔唔讲大话,系好味...又无鳗鱼....真系好钟意食依个天妇罗,我唔太ok,因为本身唔钟意食,但太太同女儿都喜欢,加埋酱汁,佢地好快食晒。依款金菇肥牛卷有惊喜,因为咬口唔韧,我记忆中无食过系唔韧,依间系第一间,值得叫黎食。要留意既系,如果小朋友食,啲酱汁对佢哋来讲可能有少少辣。太太喜欢,其他人都唔好。太太话依款似即食面既口味,可以叫黎试下,因为我唔觉得系禁。 食到饱,平均146一位,都ok呀!

我地坐卡位,有阻隔胶板,对我个人黎讲,安心好多。

不过,细路仔唔讲大话,系好味...

又无鳗鱼....真系好钟意食

太太喜欢,其他人都唔好。

太太话依款似即食面既口味,可以叫黎试下,因为我唔觉得系禁。

食到饱,平均146一位,都ok呀!
2020-06-06
  • 金菇肥牛卷